16 Mart 2008 Pazar

Sevgi nickleri


Sevgi Msn nickleri

* Yalnızsan kaderindeyim, umutsuzsan kalbindeyim, seviyorsan ellerindeyim, aşıksan yüreğindeyim, ağlıyorsan gözlerindeyim, benimsen aldığım her nefesteyim.
* Eğer bir gün veya yıllar sonra bugün, yada şimdi, her hangi bir zaman aklının ucundan geçirirsen beni bil ki çok özledim seni.
* Zordur dağlarda kardelen olmak, toprağı çatlatıp güneşe kavuşmak, zordur sevdayı yürekte taşımak ama gerçekten zor olan senin gibi birisini bulmak.
* Geceleri uzaklara çığlık olur gözlerim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın her şeyim.
* Güneş sabahtan, geceler yıldızlardan, yağmur bulutundan, toprak suyundan, kader kahpeliğinden, dünya dönmekten, insanlar yaşamaktan ne zaman vazgeçerse, bende senden o zaman vazgeçerim.
* Sıkıntı çekecek kadar gücüm, acı çekecek kadar sabrım kalmasa da, seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır.
* Bir başkadır benim yüreğim sadece senin için çarpışır ve yağmur yağdırır, bu yağmurda sadece benim aşkım ıslanır. Şimdi bak saçlarına belki de ıslaktır.
* Varım da yoğum da senin olsun, mutluluk senin kalbine konsun, sen benim yaşantımda ilk ve sonsun.
* Yeni yılda bir neşe sen hep gülsen, yeni yılda bir huzur sen hep sevinsen, yeni yılda bir dilek sen hep mutlu olsan, işte o zaman ben yeni yıla mutlu girerim.
* Hepsi gidici sen kalıcı, hepsi anlık sen hayat boyu, hepsi çocukça sen gerçekçe, ve hepsi öylesine sen ölesiye.
* Güneşin battığından, ateşin yaktığından, gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan ama sana olan aşkımdan asla.
* Sen Seni Sev Kimseyi Sevme! Sen Seni Düşün, Kimseyi Düşünme! Sen Sana Güven, Kimseye Güvenme! Sen “S” leri “B” yap kimseye söyleme!
* Sakın açma yanlış mesaj gönderdim! Neden açtın? Ben sana açma diyom! (Ooooofff) Eh madem açtın, Ben var ya ben, Seni çok ama çoook seviyorum.
* Biri seni özlüyor, seni düşünüyor, seni seviyor, sensiz çok yalnız, kim biliyor musun? Ben Ben Ben Ben…
* Hayatındaki üzüntüler kumsaldaki ayak izleri kadar geçici, mutluluklarsa mermere kazınan yazılar kadar kalıcı olsun.
* Yanımda değilsin ama kalbimdesin, görmüyorum ama içimdesin, uzaktasın ama aklımdasın, duymuyorum ama söylüyorum. Seni çok seviyorum.
* Her martı bir deniz, her rüya bir uyku, her dağ bir duman, her nota bir şarkı bulur ama ben başka sen bulamam bidenem.
* Sen balıkların sevdasını bilir misin? Birbirlerine dokunamazlar ama hep yüreklerinde hissederler, bende seni balıkların sevdası gibi yüreğimde hissediyorum aşkım.
* Bu dünyada en büyük günah; seni unutmak, en acı eyvah; senden ayrılmak, en güzel silah; gözlerinden vurulmak, en tatlı sabah; kollarında uyanmak. Seni Seviyorum..
* Ecelle sözlü, ölümle nikahlıyız, tesadüfen doğduk, yaşamak zorundayız, sonumuz bir avuç toprak, ölümden yok korkumuz, tek korkumuz unutulmak.
* Gönlünün gökyüzüne sığmadığı zamanlarda, avare olup yeryüzünde gezdiğin anlarda, sesin bile sana yabancı kaldığında bir sevenin var unutma.
* Sen likör gibi tatlı, tekila gibi çarpıcı, viski gibi asil, konyak gibi sıcak, şampanya gibi özel, şarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhteşemsin.
* Yürek söz vermişse bizde sözden dönülmez, kalp kalbe gönül vermişse bizde sevgi inkar edilmez, bizde yürek zedelenir ama dostluğa ve sevgiye zede verilmez.
* Bu mesajı sade ve sadece güzel biri okuyabilir. Tekrar dene. Olmuyor mu? Yazık, demek pek güzel değilsin. Ahahaaa.
* Gönüller birdir, mekanlar ayrı olsa da, yaşananlar güzeldir, mazide kalsa da, umrumda değil dünya yıkılsa da, biz dostu unutmayız uzakta olsa da.
* Bilirsin ki, unutulanlar ölürler. Sen beni öldürmek istemiyorsan beni sakın unutma.
* Dinime, imanıma, kitabıma, kuranıma, yaşlı anama, topal babama, dilenci amcama, sarhoş dedeme, jiletçi nineme, müslümcü teyzem üzerine yemin ederim ki seni çok seviyorum.
* Akan nehri bıçakla kesmek ne kadar zorsa, seni kelimelerle anlatmak o kadar zordur. Çünkü sen herkesin arayıpta bulamadığı şu dünyanın en iyi insanısın.
* Nani Nani Nani Polis inanılmaz tatlı birini arıyor, seni uyarmak istedim dikkatlı ol!
* Sen hayatımda gördüğüm en adi, en asalak, en ********, en psikopat, en manyak insanları bile yola getirecek kadar mükemmel bir insansın.
* Hayatta bir canın, birde dostun olsun. Her can dost olmaz haberin olsun. Candan dostlara canlar kurban olsun.
* Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, sonra bakmak, görmek istersin yaşıyor mu diye? Baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek, işte böyle bir şey seni sevmek.
* Kayıp kentin güzel insanı! Rüzgar eser mi sizin oralarda? Ve umut türküsü söylenir mi sevda misali? Yada buradan sesimiz duyulur mu? Bir selam desek sevgili dosta.
* Bir deniz düşün, “susuz” bir insan düşün, “mutsuz” bir gece düşün, “uykusuz” bir bahar düşün, “çiçeksiz” bir gönül düşün, “sevgisiz” bir de beni düşün, “sensiz”
* Hayata cezasını gülüşünle ver, kötüler yenilmediğini anlasın. Yaprak misali dökülsen de, seni seven dostlarına yeşer. Kimse yoksa bile ben hep varım unutma!
* Herkes için herhangi birisin, herhangi biri için dünyalara bedelsin.
* İsmini güneşe yazdım her şafakta doğsun diye, yüreğini yüreğine yazdım için yandığında benimki de yansın diye, adını CANIM koydum sen öldüğünde bende öleyim diye.
* Bir gün hüzünlenirsen beni ara belki seni güldüremem ama seninle ağlarım, bir gün ölmek istersen yine beni ara seni vazgeçiremem ama seninle ölürüm. Ebedi Dost.
* Hasret kimi zaman uzaklarda olan sevginin bazen uykusuz gecelerin adıdır sen yıldızların getirdiği özlem değil ölümün bile silemeyeceği birisin.
* Bir gün güneş batıdan doğarsa, yağmur yerine taş yağarsa, ben seni o zaman unuturum. Anlayacağın hiçbir zaman seni unutmayacağım.
* Her mevsimde kalbimde kır çiçeğim benim, dualarım sana gözbebeğim benim, ölsem de vazgeçemem tek dileğim benim, sen benimsin ben de senin sonsuza dek yemin ederim.
* Hey sen! evet sana söylüyorum, tatlı tatlı bakacağına, bir mesaj gönderde yaşadığını bileyim.
* Baharı çiçekle, çayı iki şekerle hayatı seninle seviyorum. Senin sesini, gözlerinin rengini, gelmişini geçmişini, tutmayın lan beni. Seviyorum ben seni.
* Nelere alışmadık, acıya, kedere, gözyaşına, gün gelir mezar taşına, ama senin gibi dostun yokluğuna asla.
* Yaşayan ve yaşatan kalbine, içindeki insan değerine, dostluğuna, olgunluğuna ve en önemlisi sevgiyi bilen cesur yüreğine sevgiler gönderiyorum.
* Gün geçer, gece gelir, yaşam biter, ömür gelir, geçsede zaman, unutulduğunu sansada insan, her önemli günde akla ilk sevdikleri gelir.
* Sen dünyanın en güzel, en tatlı, en masum, en alçakgönüllü, en sempatik, en yardımsever, en akıllı, en mükemmel insanının numarasından mesaj aldığının farkında mısın?
* Gözün kimi görmek istiyorsa, kalbinin derinliğinde kimin adı varsa, kulağında kimin sesi çınlıyorsa, Rabbim her gecenin sabahında seni ona bağışlasın.
* Şuan seni takip ediyorum, İnanmıyor musun? Şimdi ne yaptığını söyleyim mi? Mesajımı okuyosun. Beni düşünüyorsun ve gülümsüyorsun. Hadi yalan de hadi!...
* Tanınması gereken en güzel insansın, yaşanması gereen en güzel heyecansın, saklanması gereken en güzel sırsın.
* Sevgilerin en güzeli seni sevmek, özlemlerin en güzeli seni özlemek, ve hayatın tadı, sabah kalktığımda senin varolduğunu bilmek.
* Ne dil yeter seni anlatmaya, ne güz kıyar sana bakmaya, ne ellerim uzanır sana dokunmaya, ne kollarım dayanır seni sarmaya, hiç ömür yeter mi bir sen daha bulmaya.
* Sana ne desem bilmiyorum; hayatım desem hayat çok kısa, güneşim desem güneş batıyor, çiçeğim desem çiçek soluyor, sen canımsın bu can seninle yaşıyor.
* Sana meleklerin kıskanacağı kadar mutluluk, tıbbın şaşıracağı kadar sağlık, tarihin yazamayacağı kadar başarı, kimsenin göremeyeceği kadar sevgi yolluyorum biriciğim.
* Özel insanlar özel günlerde hatırlanır, güzel dilekler güzel insanlara yollanır. Bu özel günde bütün güzellikler senin olsun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

o kadar da güzel değil ama daha da güzel olabilirdi.neyse size başarılar ama bir de avatar yapabilirdiniz ama yazılabilir olacak. onu yapmanızı dilerim.

 
Etkileyici Sözler - Aşk Sevgi Sözleri